Vážení přátelé, milí hosté...

Vítejte na stránkách podzimní šifrovačky! Pokud jste sem jen tak zabloudili a netušíte, co je to ta šifrovačka, vysvětlení naleznete například na webu sifrovacky.cz.

Hra je za námi a nám nezbývá než poděkovat všem zúčastněným a pogratulovat vítězům. První došly do cíle Rychlý mouchy následované týmy Valar morghulis a Bazingou. Do cíle došlo celkem 63 týmů z 87, které přišly na start.

5 Přijde vám, že na podzim si v Praze není jak zaluštit? Nám taky, a proto jsme se rozhodli to změnit. Podzimní je nová pražská polodenní-polonoční šifrovačka. O víkendu 15.-16. října od 11:00 do 3:00 si můžete zaluštit na zatím tajných místech v Praze a okolí. Uvítáme jak zkušené týmy, tak i úplné začátečníky. Budeme se snažit, aby si hru všichni užili.

Když vám ale nějaká šifra nepůjde, nenecháme vás na holičkách. Na našem webu budou ke každé šifře nápovědy, včetně absolutních. Postup mezi stanovišti budete zadávat na našich stránkách, kde se také bude zobrazovat průběžné pořadí. Je tedy potřeba, aby v každém týmu měl někdo přístup k internetu po celou dobu hry. Pro hru jsme vymysleli nový systém orientace mezi stanovišti. O něm i spoustě jiných věcí se dočtete v sekci Informace.

Máte-li jakékoliv dotazy, připomínky či přání, obraťte se na nás buď v Diskuzi nebo přes mail podzimni.hra@gmail.com.

Těšíme se na vás!
Vaši organizátoři