Milí průzkumníci,

gratulujeme, právě jste našli Zkratku!

Hra je za námi, po napínavém boji zvítězil s náskokem 42 vteřin tým Ta dá!, gratulujeme!

Děkujeme všem týmům za účast a připomínáme pondělní afterparty, budeme rádi když dorazíte (U Houmra 18:30, zapište se prosím zde ). Samozřejmě budeme velmi rádi za každou zpětnou vazbu, ideálně reportáží (ano, i reportáže od začátečnických týmů nás velmi zajímají), případně do diskuze nebo osobně :)

Ad nálezy: ze hry nám zbylo žlutozelené gumové pravítko, modrý skládací podsedák a pletený tunel převážně azurové barvy. Věci budou k vyzvednutí na afterparty nebo nám případně napište mail a můžeme dohodnout předání jinde.

Za pomoc s organizováním hry děkujeme Terezce Calábkové, Honzovi Mikelovi, Dominikovi a Lence Tělupilovým a Ondrovi Šmejkalovi s dcerou. Za testování potom týmu Voy-a-ger, Honzovi Mikelovi, Zdeňku Turkovi s bráchou, Hance s Gapou, Ondrovi Šmejkalovi, Hamsterovi, Kačce, Rel a Fandovi Steinhauserovi. Pokud bychom náhodou na někoho zapomněli, připomeňte se prosím, rádi doplníme :)



Minulé zprávy a informace:

Jsme pražská denní šifrovačka určená spíše pro začátečnické až středně pokročilé týmy, která se koná v sobotu 9. října 2021. Pokud nevíte, co je to šifrovačka, doporučujeme mrknout se na Šifrovačky.

Milé týmy, po ročním odložení se Zkratka znovu chystá na svět. Doufáme, že bude hru možné uspořádat, ale v den hry jsou volby, takže nevíme, co si zase vláda vymyslí. Nejen z tohoto důvodu bude letos Zkratka zdarma. Respektive budeme rádi, pokud místo nám pošlete nějaké "startovné" na dobré účely. Částku i místo určení necháme na vás, do ničeho vás nutit nebudeme. Pokud však něco pošlete, prosíme vyplňte to v sekci týmu (možno anonymně, tj. u vašeho týmu nikdo nic neuvidí, jde nám hlavně o celkovou sumu).

Máte-li jakékoli dotazy, ozvěte se nám na mail zkratka.sifrovacihra@gmail.com

Jinak pokračujte ve zkoumání webu a těšíme se na vás na hře. A nezapomeňte: Zkratka nemusí být krátká a už vůbec ne pohodlná...

facebooková událost

Partnerem Zkratky je společnost Profinit.