Milí průzkumníci

Gratulujeme, právě jste našli Zkratku!

Jsme pražská denní šifrovačka určená spíše pro začátečnické až středně pokročilé týmy, která se koná v sobotu 14. října. Pokud nevíte, co je to šifrovačka, doporučujeme mrknout se na Šifrovačky.

Pokud mezi začátečníky zrovna nepatříte a nechce se vám oslabovat tým, koukněte se na stránky Mimořádné, naší spřátelené šifrovačky. Máte-li jakékoli dotazy nebo už teď víte, že byste nám rádi pomohli s testováním, ozvěte se nám na zkratka@sifrovacihra.cz.

Jinak pokračujte ve zkoumání webu a těšíme se na vás na hře. A nezapomeňte: Zkratka nemusí být krátká a už vůbec ne pohodlná...

Aktuality: Hra je úspěšně za námi, vítězem se stal tým Kanonický Divisor, gratulujeme! Děkujeme všem týmům za účast a doufáme, že jste si hru užili. Časem přidáme sekci s šiframi a řešeními a také sekci pro vaše reportáže, neváhejte a napište nám nějakou, ať víme, co se vám líbilo a co ne, a můžeme tak udělat další ročník ještě lepší :)

chtěli byste afterparty? Pokud ano, dejte nám vědět, kdy máte čas: https://doodle.com/poll/zc4kzkqgwfsvm635

V sekci reportáže je odkaz na stažení některých fotografií ze hry. Reportáž pravděpodobně přihodíme zítra.

Afterparty se bude konat po hlasování tuto středu (25.10.). Bude to v restauraci U Houmra u náměstí Míru, snad je to pro všechny rozumně dostupné. Rezervaci máme od 18:30 pro několik lidí (prý cca 8-10) a kolem půl osmé až osmé se uvolní salonek s větší kapacitou. Přijďte se podělit o dojmy, podebatovat o systému hry a dalších tématech ke zlepšení, nebo třeba jen tak na pivo ;-) Rádi vás uvidíme. (Pokud by se někomu termín nehodil a chtěl si o hře popovídat, klidně zajdu na pivo i jindy, stačí napsat ;-))

Partnerem Zkratky je společnost Profinit.